Urimi i Këshillit Koordinues të Diasporës për vitin 2020

Këshilli Koordinues i Diasporës i uron gjithë bashkëatdhetarëve kudo që janë Gëzuar festat e fundvitit. Qoftë 2020 një vit më i mbarë se ky që po lëmë pas. Sjelltë sa më shumë dashuri, mirëkuptim, shëndet, paqe dhe bashkëpunim mes motrash e vëllezërish për të mirën e Kombit !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *