Esmeralda Mosko


Këshilltare bordi e Organizatës së Gruas Shqiptaro-Amerikane “Motrat Qirjazi” me qendër në Neë York. Themeluese e Fondacionit “Global Albanians Foundation”. Interesat e saj janë të fokusuara në të drejtat e fëmijëve, advokimin për edukimin dhe të drejtat e njeriut. Fillimisht ka punuar në ambasadën e SHBA-së në Tiranë ku i është dhënë titulli i nderit “Meritorious Honor Aëard” nga Departamenti Amerikan i Shtetit.

Email: Esmeralda.Mosko@diaspora.gov.al