Bashkim Bekiri


Bekiri ishte Kryetar i Shoqatës së Komunitetit Shqiptaro – Australian. Ai ka
merita të veçanta në organizimin e komunitetit shqiptar në Australi duke mbajtur
njëkohësisht edhe lidhjet me vendlindjen. Ka iniciuar një sërë aktivitetesh kushtuar
kulturës dhe traditës shqiptare, duke qenë një protagonist i komunitetit shqiptar në
Australi.

Email: Bashkim.Bekiri@diaspora.gov.al