Anila Hyka Smorgrav


Profesioniste në fushën e IT-së dhe telekomit. Ka kryer studimet me rezultate të shkëlqyera Master në Oslo për IT; njëkohësisht filloi të punojë si pedagoge pranë këtij institucioni. Është diplomuar edhe me master MBA në ESCP Evropë, një nga shkollat e biznesit më prestigjioze të Evropës. Njëkohësisht ajo drejton projekte dhe është konsulente biznesesh të rëndësishme në gjithë Evropën. Aktiviste e organizatave shqiptare në migracion; drejtuese e Shoqatës franko-shqiptare “Albania” në Paris.

Email: Anila.Smorgrav@diaspora.gov.al